Kvartett tillbaka till kvällens match

De missade Luleå Hockeys CHL-match mot Belfast i tisdags. Men till torsdagens hemmamatch i SHL mot Brynäs är kvartetten tillbaka i laget.

Erik Gustafsson och Niklas Olausson är två av spelarna som är tillbaka i Luleå Hockeys trupp i torsdagens hemmamöte med Brynäs.

Erik Gustafsson och Niklas Olausson är två av spelarna som är tillbaka i Luleå Hockeys trupp i torsdagens hemmamöte med Brynäs.

Foto: Pär Bäckström/Frilans

Ishockey2019-10-10 13:54

Sporten träffar den assisterande tränaren Henrik Stridh efter att laget har kört en kortare träning som matchvärmning inför torsdagskvällens hemmamatch mot Brynäs.

I tisdagens match i CHL saknades det flera spelare i Luleå Hockey. Men merparten av de saknade är nu redo för match.

– Niklas Olausson, Erik Gustafsson, Daniel Sondell och Joel Lassinantti finns med i kväll, säger Henrik Stridh.

Emil Larsson och Filip Hållander är långtidsskadade sedan tidigare. Fredrik Styrman är också fortsatt skadad och beräknas vara borta ytterligare någon vecka, enligt Stridh.

Det har varit tätt mellan matcherna för Luleå Hockey och en hel del restid. Men enligt Stridh kommer det inte påverka laget negativt.

– Nä, jag tycker det verkar vara piggt i laget. Vi reser bra, vi äter bra, vi bor bra så det finns inget att klaga på, säger Stridh.  

Luleå föll senast i SHL hemma mot Djurgården med 1–3. Ett resultat Stridh inte tycker var rättvist med tanke på hur matchen såg ut.

– Jag tycker vi gör en jättebra hemmamatch mot Djurgården spelmässigt. Nördar man ner sig i statistiken så är det en sådan match som man normalt förlorar en av tio, säger Stridh.

Han fortsätter: 

– Kan vi komma upp i den prestationen i kväll mot Brynäs så har vi stora chanser att vinna, förutsatt att vi kan vara mer effektiva, säger Henrik Stridh.

Brynäs har inlett säsongen tungt. På sju matcher har man skrapat ihop sju poäng.   

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!