SD:s nazistkopplingar - de är här och i nutid

Debatten om SD:s nazistkopplingar fortsätter, men börjar tendera pajkastning. Vi sätter streck i debatten med dessa två inlägg.

"Glömde förresten att Åkesson poserade på bild med två välkända nazister före valet", påpekar skribenten.

"Glömde förresten att Åkesson poserade på bild med två välkända nazister före valet", påpekar skribenten.

Foto: Anders Wiklund/TT

Insändare2019-10-15 14:47
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

SLUTREPLIK

För det första berör Hannlöv inte med ett ord mina påståenden om SD:s kopplingar till nazismen (glömde också att Åkesson poserade på bild med två välkända nazister dagen före valet). Inga kommentarer om att SD vill förbjuda andra partier, byta ut alla polischefer, i hemlighet gör nazihälsningar på sina möten, har nazister på valbar plats med mera. SD varken kan eller vågar svara, vet de är chanslösa.

För det andra tar han upp S förflutna precis som SD gjorde med en film innan valet. Den var så fullproppad med felaktigheter, undanhållande av fakta, och rena lögner att den avfärdades som ren propaganda av alla historiker i landet - samma som Hannlöv nu försöker sig på.
Betänk att vi hade samlingsregering då, visst gjordes misstag, men tänk att det var cirka 70 år sedan och att S för länge sen bett om ursäkt och gjort upp med sitt förflutna. Dessutom var tvångssterilisering fullt ok enligt den tidens vetenskap och accepterat av samtliga partier. S har sedan successivt avvecklat det hela trots visst motstånd från borgarna. 

Slutligen var ju SD enda parti emot att avskaffa de sista resterna av detta år 2013. Det glömde du tydligen, även att riksdagsmän från SD vill tvångslobotomera homosexuella, att en annan företrädare sagt att pedofili inte är så farligt för barnen njuter ju. För det tredje så får jag återigen veta att jag är feg som inte sätter ut mitt namn.

Som jag tidigare förklarat så ja, jag vågar inte det. Har gjort så förr och då fått ta emot så många förtäckta hot att folk skulle häpna om de fick veta. Ännu värre är alla mejl och telefonsamtal mina släktingar fått där de uppmanats att se till att jag slutar publicera skit om SD. Riktigt bottennapp är när folk mött upp mina barn utanför skolan och sagt samma sak. Min yngsta var så rädd att hen inte kunde sova på flera nätter.


Och ja, har spårat flera av dessa hatare och hotare och kunnat konstatera att de flesta tillhör SD, till och med flera politiker. Att anmäla är ingen idé då hoten är precis så avvägda att de inte är direkt åtalbara.
Leif GW Persson om SD: ”De gör mig så trött, jävla typer och gubbtjuvar som skickar hatmejl till politiker, makthavare och till mig, fulla av hat och helt uppe i det bruna...” 
Utnyttjar därför min demokratiska rätt att anonymt fortsätta skriva insändare och påpeka att SD-are är nazister i kostym.