Johnny läser som fan läser bibeln

Undersköterskor som möter gamla och deras anhöriga på ett bra sätt, borde kunna få en bonus på samma sätt som lärare får, påpekar Orvo Hannlöv. (Arkivbild)

Undersköterskor som möter gamla och deras anhöriga på ett bra sätt, borde kunna få en bonus på samma sätt som lärare får, påpekar Orvo Hannlöv. (Arkivbild)

Foto: Janerik Henriksson/TT

Insändare2019-10-15 14:58
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

SLUTREPLIK

Johnny Lestander (J-L) läser mina insändare som fan läser bibeln. Han ansåg att min insändare inte var speciellt genomtänkt och då vill jag vända på det, att hans replik om min insändare inte var särskilt genomtänkt i stället.

Som vanligt slarvar (J-L) med sanningen. Jag sa att SD svartmålar inte invandringen men vill hålla det på en mer normal nivå.

Nu har kommunerna i landet stora kostnader för dem som staten inte ersätter kommunerna med, sedan de fått uppehållstillstånd.

Om (L-J) inte känner till detta, vill han inte veta det, eller så blundar han för verkligheten som han brukar när det inte passar honom.

Var har han sett att jag krävt en lönehöjning på 8000 kr i månaden till undersköterskorna? Inte i min insändare i varje fall. 

Han är som vanligt ute i Fablernas värld med sina lögner och siffror. Jag skrev att man borde ge en lönehöjning eller bonus till dem som förtjänade det och inget annat.

Mitt förlag var att u-skorna som behandlar och bemöter gamla och dess anhöriga på ett bra sätt bör få en bonus, förutom lönehöjning som lärarna och då menade jag att staten skulle bidra med pengarna till kommunerna så de i sin tur kunde ge denna bonus, så (J-L) behöver inte jobba och räkna på kostnaderna eftersom jag inte avsåg att kommunerna skulle drabbas av det, men har staten råd att ge bonus eller löneökning till vissa lärare då borde detta vara möjligt att ge kommunerna resurser för att kunna göra likadant med dem som arbetar inom vården, eftersom lönerna inom det området är minst lika viktigt som lärarlönerna.